1 Jun 2015

~ Taman Beijing ~

 

Taman ni namanya Taman Persabatan Malaysia-China, aku yg
sesuka panggil Taman Beijing...hihihi
Terletak tak jauh dr opis aku jek...(Presint 4, dekat Jambatan )
tp kalo sesaja nk gi tu mmg dok laa...
Cantik juga taman ni....walaupun taklah besar mana..
Sesapa yg ada kamera godang tu..boleh lah ke sini utk test skill ambek gambar..
Yg suka selfie, wefie pun wajib dtg sini okay!



Entah bila nk gi lagi kan....so layan jelah gambo2 aku ni....
Tp gambo tak clear sgt....amek guna phone jek kan....



 


Kalau nk buat Fotoshoot wedding kt sini pun cantik..............

#Kalau tak kerana gi Floria, tak sampailah kt Taman ni.........


5 ulasan:

  1. cantik la...tak yah terbang jauh2 ke Beijing ye ;p

    BalasPadam
  2. Masha Allah cantiknyaaa!

    jom jengah kedai online saya cuci-cuci mata sampai jadi bling-bling, hihi.

    BalasPadam
  3. Lawa2 gambar.. Background pon lawa!
    Biasanya ada kat Lumut je kan?
    Now kat Putrajaya lagi la bagus, dekat..!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah....g pun baru tau.........hihhihi

      Padam